Bookmaker stunt: 'zet een euro op Feyenoord, wij maken er vijftig van bij winst'

Bookmaker stunt: 'zet een euro op Feyenoord, wij maken er vijftig van bij winst'

Het seizoen van Feyenoord kan nog gered worden door het winnen van de beker. Maar ook een overwinning op aartsrivaal Ajax zorgt voor een voldaan gevoel in Rotterdam-Zuid. De Amsterdammers zijn met een 4-4 gelijkspel tegen SC Heerenveen niet lekker uit de winterstop gekomen. Weten de Rotterdammers af te rekenen met de Ajaxcieden, dan kun je via de speciale actie van bookmaker MrGreen maar liefst 50(!) keer je inzet tegemoet zien.

De hoge notering werd vandaag wereldkundig gemaakt door de bookmaker. De wedaanbieder richt zich hierbij duidelijk op de Rotterdamse supporters, want de quoteringen voor andere clubs lijken ongewijzigd. In Rotterdam-Zuid hoopt men vurig op een zelfde scenario als tegen PSV voor de winterstop. Feyenoord speelde een uitstekende wedstrijd, wat uiteindelijk de basis vormde voor een 2-1 zege op de koploper.

Eerder dit seizoen viel de Klassieker compleet in het water voor Feyenoord. Van Bronckhorst had zijn ploeg aangepast aan de speelwijze van Ajax. Jorgensen begon, voor hem ongebruikelijk, als linkerspits. Samen met Van Persie en Berghuis vormde hij de aanval in de Johan Cruijff Arena. Het plan van Van Bronckhorst kon na vijf minuten al in de prullenbak: St. Juste ging veel te hard door op Tagliafico en kreeg daarvoor een rode kaart. 

De Feyenoord-actie tegen Ajax betreft een zogenoemde 'funbet'. Deze weddenschap is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers en de sterk verhoogde notering van 50.00 geldt alleen bij een inzet van één euro. De bookmaker zegt daarover: 'Wil je een hoger bedrag inzetten, dan wordt het restant van je inzet vermenigvuldigd met de standaardnotering'. De standaardnotering staat vooralsnog op 4.25, maar kan veranderen naarmate de wedstrijd dichterbij komt.

 Wil je meespelen met de actie? Een account aanmaken kan hier.

Upload je eigen video's naar de app.

Zonder jullie, geen Kelderklasse. Wekelijks krijgen we de meest briljante video's toegestuurd. Download de app en stuur ook jouw video's en foto's in.

Of stuur hem via Facebook of E-mail

Rechtstreeks op je tijdlijn

De grootste op Facebook. En inmiddels ook op Instagram.