Kelderweerbericht 2: Hondenweer

Kelderweerbericht 2: Hondenweer

Iedere vrijdag houden we je op de hoogte van ons eigen aangepaste weerbericht, zodat jij, waarde Kelderklasser, zonder onvoorziene weeromstandigheden onzer vaderlandsche knollenvelden kan bestieren. En misschien nog wel belangrijker: of jij na afloop binnen of buiten van je welverdiende condenskoude premium staat te lurken.

Waar we vorige week nog lekker in onze blote pens op het terras konden zitten is het deze week doffe ellende. Tsja dat heb je in april he, de R zit in de maand en dus kun je er geen zak van op aan. Zowel de Zaterdag- als de zondagvoetballers komen onder een grijs wolkendek te spelen en op de meeste plekken in Nederland komt daar ook nog regen uit. En met een winderig gemiddelde van slechts 8 C, is dat mooi klote.

Check hieronder de weercijfers voor onze belangrijkste Kelderistieke activiteiten!Voetbalcijfer: 5,5

Ja, nee, naja. Wat moeten we hier nou over zeggen? Het gaat waarschijnlijk regenen en jij en je teamgenoten gaan waarschijnlijk nat worden en het koud krijgen. Schijtweer dus. Vergeet die kwak gel die je normaal gesproken in je kapseltje gooit voor je de fiets op stapt, want die meuk heb je tegen de rust over je hele gezicht zitten. 


Zuipcijfer: 8

Inderdaad ja, een 8. Hebben wij Kelderklassers ooit een reden om niet lekker te gaan zuipen. Natuurlijk smaakt een koude pretcilinder beter als de zon op je knar brand, maar ga me nou niet vertellen dat er erg veel verschil zit tussen die vierde op het terras en die vierde in de kantine. Prima zuipweer dus. Zoals altijd.

Wisselcijfer: 5,5

Wedstrijdje doen wie het kutter heeft? De spelers in het veld die een plens water op de kop krijgen, of die gasten die zitten te verkleumen op de bank met een trainingsbroek over hun benen, omdat ze te lui zijn om hem aan te trekken. Het maakt geen donder uit. Het veld is deze week voor iedereen preciés even hard afzien.

Brakcijfer: 3

Kijk, dít is zo'n weekend waarvoor je het smoesje dat je vorige week bespaard hebt in zou kunnen zetten. Want zeg nou eerlijk: met dit weer kun je je beter gewoon nog een keertje omdraaien met je brakke kop. Zeker wanneer jij de regen tegen het raam hoort kletteren. Hoelaat is de wedstrijd afgelopen? Vier uur? Wekkertje op vier en dan de kantine in.

BBQ-cijfer: 3

Gerrie van de frituur heeft vorige week vrij gehad omdat jullie met zijn allen aan het grillen waren, maar dit weekend staat hij er gewoon weer hoor. En hij gaat het extra druk krijgen, want voetballen in drek zorgt voor extra grote, extra vette trek. Bestel drie ballen met mayo en een patat speciaal met pindasaus, want die BBQ komt dit weekend de schuur niet uit.
 

Upload je eigen video's naar de app.

Zonder jullie, geen Kelderklasse. Wekelijks krijgen we de meest briljante video's toegestuurd. Download de app en stuur ook jouw video's en foto's in.

Of stuur hem via Facebook of E-mail

Rechtstreeks op je tijdlijn

De grootste op Facebook. En inmiddels ook op Instagram.