fb
Download
×
Kelderklasse app
Download de app!
Stuur jouw videos in via de Kelderklasse App.
Waarom is de Kelderklasse-groepsapp altijd zo voorspelbaar chaotisch?

Waarom is de Kelderklasse-groepsapp altijd zo voorspelbaar chaotisch?

Artikel


Waarom is de Kelderklasse-groepsapp altijd zo voorspelbaar chaotisch?

Waarom is de Kelderklasse-groepsapp altijd zo voorspelbaar chaotisch?

Tegenwoordig kun je als modern team in de Kelderklasse niet meer communiceren zonder Whatsapp-groep. Als trainer de hele selectie afbellen is er tegenwoordig niet meer bij, dus zitten we allemaal gezellig samen in een chat, waar meer onzin wordt geluld dan in welke chat dan ook.

En daarom. Een lijstje met daarin de meestvoorkomende situaties. Zo gaat het er aan toe in werkelijk ie-de-re Kelderklasse-WhatsApp-groep.

De trainer gaat polsen hoeveel animo er is voor een zomertoernooi in Lochem op 27 juni 2022

Jij en twaalf anderen geven aan dat ze niet weten of ze kunnen, Erik zegt dat hij dan een weekendje naar de Malediven gaat met zijn toekomstige vriendin en Johan stuurt een duimpje. Stan, groepsfanatiekeling, is niet te spreken over de nonchalante houding en stuurt: "Komop jongens, lekker voetballen, we betalen niet voor niks contributie!".

Olaf heeft op werk een tergend lange schunnige mop gehoord en besluit deze tijdens de koffiepauze van kwart over drie met jullie te delen

De grap blijft een uur lang onbeantwoord, omdat het merendeel van je teamgenoten te lui is om een mop van deze proporties tot het eind af te lezen en hij eigenlijk helemaal niet leuk is. Na drie kwartier stuurt Olaf daarom de smiley met een uitgestoken tong en één oog dicht, in de hoop dat iemand alsnog zal reageren. Bernard is zo galant. Met een strak gezicht stuurt hij uit beleefdheid: "hahahahahahahahahahahahahaha!!!".

De links- en rechtsback van het team gaan uitgebreid en gepassioneerd met elkaar in discussie over waarom Donny van de Beek al dan niet naar Real Madrid moet gaan

De trainer, verantwoordelijk als hij is, ziet dit als het uitstekende moment om in te grijpen. Het natuurlijk overwicht spat van het zorgvuldig getypte appje: "Als jullie nu niet beide jullie smoel houden, staan jullie aankomende wedstrijd tegen de tweede plek allebei wissel. Iedereen kan op back spelen, dus ik heb jullie niet nodig. Donny moet blijven, moet ervaring opdoen en is te belangrijk voor Ajax om weg te gaan. PEC Zwolle kun je prima supporten naast Ajax. Daarmee uit.".

Patrick stuurt een tikkie van 2,50 per persoon voor het rondje dat hij gisteren na de training voor Olaf, Jordy en Kevin had gehaald, terwijl deze ook allemaal zelf een rondje gehaald hadden

PATRICK "Willen jullie mij 2,50 betalen voor 'rondje na de training'?"

PATRICK "ben arme student lol"

PATRICK "@kevin, @olaf, @jordy Willen jullie nog ff tikkie overmaken lol?"

Vlagger Harry heeft nog wat aanvullende rij-informatie, waarover hij drie uur en negentien minuten doet om het te typen

Met als resultaat: "goedenmorgen.jongens.hierbij.inofmriatie.rijden; donny micheal ron!! aanvang.13.30. gr.harry."