fb
Download
×
Kelderklasse app
Download de app!
Stuur jouw videos in via de Kelderklasse App.
Ontvang gratis een setje bierviltjes van De Kelderklasse

Ontvang gratis een setje bierviltjes van De Kelderklasse

Artikel


Ontvang gratis een setje bierviltjes van De Kelderklasse

Ontvang gratis een setje bierviltjes van De Kelderklasse

Net zoals vorig jaar gaan we weer gratis setjes bierviltjes opsturen naar onze trouwe volgers. We vragen er maar één ding voor terug: leg ze neer bij je vereniging, in de kantine, of gewoon bij je thuis. Want onthoud: jullie maken de Kelderklasse! Zonder jullie inzendingen geen leedvermaak.

Wegens het succes van de vorige editie kunnen we ditmaal niet garanderen dat iedereen een setje krijgt. In totaal zijn er weliswaar tienduizend bierviltjes op voorraad, maar op is op. Meld je onderstaand aan voor de push-notificaties en je ontvangt van ons aankomende week een melding als je bij één van de gelukkigen hoort, daar kun je vervolgens je adresgegevens aan ons doorgeven.

Ben je al aangemeld voor de pushnotificaties? Dan doe je automatisch al mee. Aanmelden kan alleen dit weekend.


Je ontvangt een pushmelding als je een setje bierviltjes krijgt toegestuurd. Verder stuurt de Kelderklasse pushmeldingen bij leuke fotocompilaties, nieuwe video's en andere give-away acties.

Heb je een iPhone met Safari? Dan werken push-notificaties niet. Download in dat geval de Kelderklasse App om alsnog mee te doen. Of gebruik een andere browser zoals Google Chrome.

Open je het artikel rechtstreeks vanuit Facebook, en zie je bovenstaand geen knop verschijnen om je aan te melden? Benader dit artikel dan even rechtstreeks in je normale (mobiele) browser, zoals Google Chrome