Fotocompilatie: Dames van de Kelderklasse 2

Terug naar de Kelderklasse

Het is nog altijd een beetje een mannenwereld, die Kelderklasse. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen vrouwenteams zijn die zich aan de heren proberen te meten. Want hoewel je zou denken dat het er bij de vrouwen wat minder lomp aan toe gaat, is het verschil haast niet te zien. Kijk maar naar deze compilatie. En dames, blijf materiaal toesturen, want alleen op die manier kunnen jullie je mannetje staan! Welke clubdame verdient een plekje in de volgende compilatie?

Foto #1
Bij FC Moerstraten vrouwen 1 vinden ze een frisse adem erg belangrijk. Je weet immers nooit of de prins op het witte paard langs de lijn staat..
Foto #2
Bij FC Moerstraten vrouwen 1 vinden ze een frisse adem erg belangrijk. Je weet immers nooit of de prins op het witte paard langs de lijn staat.. .jpg
Foto #3
De Dames van Rbdc VR1 konden deze prachtige John Deere op de parkeerplaats van de tegenstander natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!
Foto #4
De verzorgster van SC Meddo 1 kon het tempo van het team tijdens de nieuwjaarsreceptie niet meer bij houden…
Foto #5
Dit belooft veel goeds voor de derde helft…
Foto #6
Dit krijg je als er sokken van een herenteam in de dameskoffer zitten. Bij VV Oene vr 2
Foto #7
Een goede voorbereiding middels laptop van veldaanvoerster Rennie bij sv Groen Geel Dames 4 met feitjes en bezienswaardigheden over Eenrum/Kloosterburen, waarbij de fles rum natuurlijk niet kon ontbreken. Met uiteindelijke winst 0-4.
Foto #8
Ondertussen in de kleedkamer bij BSVV Vrouwen 1; ‘als je haar maar goed zit’
Foto #9
RKSV NEO dames 1 had nog een appeltje te schillen met de dames van VV Reutum
Foto #10
Rust bij WHV Loosbroek vrouwen 1. Google wordt aangeslingerd, zoekterm- ‘hoe voer ik een tackel uit’?
Foto #11
Tessie, van VV Uno Animo dames 2 nam afscheid en daar hoort natuurlijk een passend tenue bij
Foto #12
Vrouwendingetjes- na een stapavondje net op tijd zijn voor de wedstrijd, je sport bh vergeten en dan de strapless bh maar vasttapen. En er bij het omkleden achter komen dat j etwee bh’s over elkaar aan hebt. Ja ja, Rksvn dames 1, beste me