fb
Download
×
Kelderklasse app
Download de app!
Stuur jouw videos in via de Kelderklasse App.

Wanneer die trage teamgenoot aan een uitbraak begint

Media


Wanneer die trage teamgenoot aan een uitbraak begint

Iedere speler heeft zo zijn eigen talenten. De een is een goede spelverdeler, de ander heeft weer de bouw van een onverslaanbare back en nog weer een ander is domweg bedreven in het wegwerken van flesjes bier. Het is belangrijk om je goede eigenschappen zo goed mogelijk te gebruiken. Dus als je trage teamgenoot ineens aan een uitbraak begint, zul je als snelle speler even in moeten grijpen.. Welke teamgenoot ren jij er ook helemaal uit?

Gat in de verdediging

Gat in de verdediging

Tip: Wanneer je een teamfoto schiet, zorg er dan wel voor dat de spelers met de beste balans achteraan op de stoelen staan, anders krijg je taferelen zoals deze bij de dames V.V. Avereest. Zij zagen namelijk een gat vallen in hun verdediging.. Welke teamgenoot zou dit ook kunnen overkomen?

Stiekem bier jatten level 100
00:26

Stiekem bier jatten level 100

Iedere derde helft steekt hij zijn kop weer op. Die ene teamgenoot die zonder dat je het doorhebt je volledige glas bier leeg drinkt, of zijn halflege pijpje ruilt met jouw volle. Deze kerel is wel heel sneaky en drukt gewoon een rietje in de pitcher van een dame.. Welke teamgenoot is ook zo sluw als een rat?

Op de bal

Op de bal

Quizvraagje: De zager in kwestie wil in deze situatie een duel winnen. Hij houdt zijn rechterbeen dan: A) te hoog B) precies hoog genoeg C) te laag

Kelderistieke schijnbeweging
00:28

Kelderistieke schijnbeweging

Velen zullen zeggen dat dit per ongeluk was, maar wij gaan liever uit van een perfect uitgekiende schijnbeweging. Je kunt in de Kelderklasse immers maar beter alles van de positieve kant bekijken, anders is het einde zoek. Welke tegenstander heeft ook altijd van die 'soepele acties'?

Vandaag is rood
00:33

Vandaag is rood

Bij DESM 2 geldt de regel dat wie een rode kaart pakt tijdens de wedstrijd, ten overstaan van de hele kantine uit volle borst 'Vandaag is Rood' van Marco Borsato moet zingen. Doorvoeren in het regelboekje van de KNVB, zeggen wij! Wie staat er volgende week in de kantine te zingen?

Solliciteren naar een zaag
00:26

Solliciteren naar een zaag

We hebben respect voor de techniek en het doorzettingsvermogen van deze speler van VV Nieuwekerk, maar meer nog hebben we respect voor zijn lef. Hij mag dan namelijk wel in vijandig zestienmetergebied lopen, maar de meerderheid van de verdedigers in de Kelderklassers zou geen moment aarzelen en hem alsnog naar de grond zagen.. Welke teamgenoot had er op zijn minst een penalty van gemaakt?

Ter Apel 5 verkoopt kunststuk

Ter Apel 5 verkoopt kunststuk

De mannen van Ter Apel 5 verdienen nog steeds geen geld met voetbal, maar daar hebben ze iets op gevonden. Geen banaan, maar deze bezwete boxer van teamgenoot Maik gaat onder de hamer. Bieden kan hieronder.

Teamgenoot op vier voeten

Teamgenoot op vier voeten

Zet 22 man op een voetbalveld, maar een losgebroken hond is nog altijd het fanatiekst van iedereen.. Welke teamgenoot kun je nog beter omruilen met een hond?