fb
Download
×
Kelderklasse app
Download de app!
Stuur jouw videos in via de Kelderklasse App.

Friendly fire

Media


Friendly fire

Wanneer je techniek zo tot in de puntje is uitgewerkt, dat je zaaggrage tegenspelers elkaar naar de grond werken. Welke teamgenoten kijken ook niet op een medespelertje?

Privé-kantine

Privé-kantine

De kantine is natuurlijk hartstikke gezellig, maar het kan soms ook wel lekker zijn om gewoon ff je eigen hokkie te hebben. En wat is er dan een beter hokkie dan de kleedkamer. Paar kratjes er heen sjouwen, asbakkie erbij, speaker op standje 39 en genieten. Welk team gaat zichzelf dit seizoen ook een vip-lounge aanmeten?

Je bijdrage leveren

Je bijdrage leveren

In ieder team loopt wel zo'n speler rond die je van z'n levensdagen niet in de basis zet, eerlijk gezegd ook liever niet op de bank hebt zitten en als het even kan ook niet met een vlag langs de lijn wilt zien lopen. Voor die spelers is er natuurlijk altijd wel iets dat ze kunnen doen. Welke teamgenoot zie jij ook wel in zo'n pakje kruipen tijdens de warming up?

Negende wereldwonder
00:30

Negende wereldwonder

Wanneer je de teamgenoot die al een jaar niet meer aanwezig is geweest bij de trainen, zich ineens weer aanmeldt alsof het de normaalste zaak van de wereld is. (bij V.V.Bruheze O19-1) Bij welke teamgenoot hopen jullie dit ook een keer mee te maken?

Vlagtraining
00:13

Vlagtraining

Dat je niet in de basisopstelling staat, zou je dat natuurlijk als kans kunnen aangrijpen om maar op je luie reet te blijven zitten. Niemand heeft immers zin om te vlaggen. Deze reserve van Boekel 6 neemt zijn functie als vlaggenier wel erg serieus en doet dan ook een passende warming up. Van welke grensrechter verwacht jij ook dezelfde ambitie?

Sixpack

Sixpack

Wanneer je teamgenoot in de groepsapp zegt dat hij in de winterstop aan zijn sixpack heeft gewerkt? Voor wie is een sixpack bier ook de enige sixpack?

Geen dug-out

Geen dug-out

Je kent het wel: geen dug-out en het bankje dat er wel staat, is te klein voor alle wissels en toeschouwers. Kun je eeuwig blijven bekvecht over wie er mag gaan zitten, of je past gewoon deze tactiek toe. Voor welk team is dit wel een idee?

De scheids uitschakelen
00:23

De scheids uitschakelen

Op iedere vereniging loopt er wel eentje rond: zo'n scheidsrechter die jullie niet team kan zien of luchten, en vice verse. Wij hebben zo het vermoeden dat hier sprake is van een dergelijke situatie. Maar goed, het is wel de Kelderklasse, dus de kans dát het volledig per ongeluk gebeurt, is dan ook weer vrij groot. Welke teamgenoot laat ook altijd even aan de scheids weten dat hij er is?

Streep
00:14

Streep

Door een pegel met de gouden linker het netje laten bollen. Dat is voor ons het ultieme voetbalgeluk. Het is iets dat ons niet vaak gebeurt, maar gelukkig was de camera draaiende. Wie beschikt er ook over zo'n gouden linkerpootje?