fb
Download
×
Kelderklasse app
Download de app!
Stuur jouw videos in via de Kelderklasse App.
Smoesjes

Smoesjes

Media


Smoesjes

Smoesjes

In ieder team zit wel een afhaker die iedere week op zijn minst één keer in de smoesjespot grabbelt om onder de training uit te komen. Aan welke teamgenoot doet dit je denken?

Val zonder reden
00:11

Val zonder reden

Een bekend beeld uit de Kelderklasse wanneer je je dag niet hebt. Een ongrijpbaar fenomeen: uit het niets lig je opeens met je neus tussen de grassprieten. Welke teamgenoot struikelt er ook wel eens over z'n eigen benen?

Afgelaste training eindigt in zwemles
00:18

Afgelaste training eindigt in zwemles

De teleurstelling van het appje dat de training niet doorgaat kan soms erg groot zijn. Vooral wanneer je je trainingskloffie al aan hebt. Zoekend naar een alternatief kwam deze jongen op het idee om in de sloot te springen. We weten niet of hij een weddenschap heeft verloren, maar wel dat hij met een nat pak thuis kwam. Wie vindt het ook nooit te koud om even een duik te nemen?

Herkenbaar

Herkenbaar

Overal in Nederland kijken nu keepers op hun telefoon naar deze foto en trekken daarbij een zuur gezicht van herkenbaarheid. Wij denken dat iedere Kelderklasser wel zo'n keeper kan noemen. Kom dus maar door met die namen.

Hatseklats
00:17

Hatseklats

In de sprong van deze op de knieën geplaatste zaag merken we enige frustratie. Deze hebben jullie overigens nog van ons te goed, de video is namelijk net als de zager in kwestie veel te laat. Welke teamgenoot laat ook weleens zijn frustratie botvieren?

Slaapkop

Slaapkop

Ieder team heeft er wel één, zo'n speler die je ongeveer vijf keer per seizoen een kwartier na aanvang uit zijn nest moet trekken omdat hij de dag daarvoor weer eens te veel gezopen heeft. Aan wie moet jij meteen denken?

Mooiweervoetballer

Mooiweervoetballer

Je hebt mooiweervoetballers die tijdens de warming-up met een paraplu rondlopen en je práktische mooiweervoetballers die het een stuk slimmer aanpakken, zoals deze speler van Dio 3 uit Oosterwolde. Welke zeurende teamgenoot zou ook zo'n pak moeten aanschaffen?

Nieuwe keepershandschoenen

Nieuwe keepershandschoenen

Na een waardeloze reeks wedstrijd bleek dat de keeper Saasveldia 4 gewoon niet zo'n best hand-oogcoördinatie had, waarna ze hem deze handschoenen gaven. Wellicht dat de schade nu een beetje beperkt blijft. Welke keeper kan ook wel eens setje van zulke handschoenen gebruiken?

Moederskindje

Moederskindje

Op een doordeweekse trainingsavond komen we regelmatig afmeldingen tegen waarbij we onze wenkbrauwen optrekken, maar iemand die de schuld bij zijn moeder legt.. heef eigenlijk best een gegronde reden. Welke teamgenoot is ook een moederskindje?