fb
Download
×
Kelderklasse app
Download de app!
Stuur jouw videos in via de Kelderklasse App.
Nieuwe keepershandschoenen

Nieuwe keepershandschoenen

Media


Nieuwe keepershandschoenen

Nieuwe keepershandschoenen

Na een waardeloze reeks wedstrijd bleek dat de keeper Saasveldia 4 gewoon niet zo'n best hand-oogcoördinatie had, waarna ze hem deze handschoenen gaven. Wellicht dat de schade nu een beetje beperkt blijft. Welke keeper kan ook wel eens setje van zulke handschoenen gebruiken?

Vrije trap in vangnet
00:18

Vrije trap in vangnet

Met alle geweld die vrije trap opeisen en met iets te veel zelfvertrouwen achter die bal gaan staan. De rest van het team weet: hij mag van geluk spreken als deze níet over het vangnet gaat. Zoals verwacht gaat de bal ruim over. Wie vindt zichzelf ook de koning van de vrije trap? (Maar is dat eigenlijk niet)

Zomeravondvoetbal

Zomeravondvoetbal

Een tactisch schaakspel tussen twee teams die gelijkwaardig aan elkaar zijn. De strijd werd met name gevoerd op het middenveld. Niet heel verrassend eindigde dit potje zomeravondvoetbal daarom in een gelijkspel. Wie zet de poppetjes ook altijd de juiste plek? ♟

Werelddoelpunt
00:25

Werelddoelpunt

Deze lenen we even van de buren aan de andere kant van de Noordzee.

Ode aan de achtertuin

Ode aan de achtertuin

Het zal nog even duren voordat we de steppe van veld 4 weer mogen betreden, daarom een ode aan de achtertuin. De plek waar het voor een ieder van ons allemaal begon. Gras of steen, het maakte geen donder uit. Bij wie zag de achtertuin er vroeger ook zo uit?

Vrije trap-varianten
00:37

Vrije trap-varianten

Een vrije trap-variant die wél succesvol is.

Kampioen of toch niet?

Kampioen of toch niet?

Een flinke domper voor de boys van het zesde van R.K. Sportvereniging Mierlo-Hout. Ongeslagen bovenaan staan met een doelpuntensaldo van plus 65 en vervolgens niet beloond worden. Al met al maakt dat het wel een uniek seizoen en is het des te meer een reden voor een paar groene knuppels. Wie ziet het kampioenschap ook aan z'n neus voorbij gaan?

Goed mikken
00:19

Goed mikken

Dit is een prima challenge die aan de richtlijnen van het RIVM voldoet. Er wordt meer dan anderhalve meter afstand gehouden en men komt niet in contact met elkaar. Het enige wat je moet doen is het flesje proberen te raken.

Struikelen over je eigen benen
00:21

Struikelen over je eigen benen

Bij zo'n struikelpartij als deze kun je niet het excuus gebruiken van een slechte grasmat.